Anvisningar för lagning av potthål

Cold Asphalt available in bulk & bags

Anvisningar för lagning av potthål

Hur uppstår potthål?

Potthål uppstår när fukt tränger ned i sprickor i vägens eller uppfartens asfaltyta. Vid kallt väder fryser vattnet till is och expanderar. Hålet bildas när jord och grus tvingas ut ur asfalten. När isen smälter och asfalten belastas uppstår ett potthål.

Att laga ett potthål i din uppfart kan vara enkelt

Vissa produkter gör det enklare än andra att laga ett potthål. Kall asfalt gör arbetet mycket lättare. Vissa typer av asfalt för lagning av potthål, som den typ som beskrivs nedan, kan läggas till och med i vattenfyllda potthål och kan packas enkelt av hjulen på en bil. Ingen specialutrustning behövs för att laga potthål med den här typen av kall asfalt. Det är lätt att laga potthål med EZ STREET kall asfalt.

Fördelar med EZ STREET kall asfalt för reparation av potthål

EZ STREET är en kall asfalt av högsta kvalitet och kostar mer per ton än varm asfaltblandning eller konventionell kall asfaltblandning. Men när man ser till helheten kostar den här produkten i själva verket mindre.

Varför välja EZ STREET hellre än traditionell kall asfaltblandning? Svaret beror på hur många gånger du vill reparera samma potthål. De flesta konventionella kalla asfaltblandningar är bara en tillfällig lösning. Sådana produkter bryts ned med tiden och kräver att du lagar hålet om och om igen. Vill du laga ett potthål och göra det en gång för alla, då är EZ STREET den bästa och mest kostnadseffektiva lagningsmetod du kan få tag på.

EZ STREET kall asfalt, reparationslösningen för alla årstider, garanteras vara fullt användbar i minst sex månader efter lagring i en 180 cm hög stapel bestående av totalt 50 ton – men så mycket behöver du inte för att fylla det där irriterande hålet på uppfartsvägen.

Lagningsmetoder för gör-det-självaren

Så lagar du potthål

Hur mycket EZ STREET behöver jag för att reparera ett potthål?

En 15-kilossäck räcker till knappt 1/3 kvadratmeter med 25 mm djup. En 22-kilossäck räcker till knappt 1/2 kvm med 25 mm djup.

Måste jag se till att det är torrt i hålet före lagningen?

Nej. EZ STREET kall asfalt kan användas oavsett om det finns vatten i hålet.

Så det behövs inga speciella förberedelser innan jag lagar ett potthål?

Absolut inte. Sopa ur hålet, lägg i asfaltblandningen, packa den och gå därifrån – så enkelt är det.

Hur lägger man i EZ STREET kall asfalt i hålet?

Om potthålet är högst tio centimeter djupt fyller du hela på en gång. Om det är djupare fyller du det med fem centimeter i taget.

Behöver jag någon särskild utrustning för att reparera ett potthål med EZ STREET kall asfalt?

Allt du behöver är en skyffel och en kvast. Den hållbara specialsäcken av vinyl kan också öppnas med skyffeln. Så enkelt är det.

Men hur gör jag för att packa asfalten?

Jag har ingen stamp. Du kan naturligtvis köpa en, men det är inte nödvändigt. Du kan packa EZ STREET kall asfalt genom att köra över den med bilen.

Betyder det också att jag kan köra på lagningen direkt? Ja, EZ STREET kall asfalt är körklar omedelbart!

Var köper jag EZ STREET kall asfalt?

Information för gör-det-självare